JIGU Laptop Batteri A31-F9 A32-F9 F9J A32-F9 For Asus F6E F6A F6K F6K54S-SL Z53 F6 F9DC F9E F9F

Bedømmelse 

kr99.01

-16%

kr117.87

Ny vare

1 Varer

Tags: f6 smart, akoya medion batteri, asus x750l, asus e202sa, asus n76v, f6a suzuki, batteri til bærbar samsung rv513, asus n750jk, l645, asus m50v.

Elementer beskrivelse

Batteri Type: Li-ion

Spænding : 11.1 V

Batteri Kapacitet : 4400mAh

Batteri Celler: 6-celler

Produkt Type : Udskiftning Af Batteri

Betingelse : 100% JIGU Brand Nye 12 måneder garanti !Certificeret ved CE & Rohs !

Poster billeder

Denne Laptop Batteri kan erstatte følgende varenumre: Til Asus 90-NER1B1000Y 90-NER1B2000Y A31-F9 A32-F9 Denne Laptop Batteri er også kompatibel med følgende modeller: For Asus F6 F6S F6Ve F9 Serie F9Dc F9E F9F F9J F9S F9Sg Pro60 Pro60VE

Om OS :

1.Vi er en producent repræsentant og distributør af kompatible bærbare batterier, som leverer til alle typer af kunder og nyde et højt ry i hele verden, Vi tilbyder kvalitets batterier til utrolig konkurrencedygtige priser, alle på en sikker og bekvem platform.

2.Vi har et komplet teknisk anlæg for batteri test.Dette gør det muligt for os at levere de mest up-to-date battery pack test for de mest avancerede bærbare elektroniske forbrugsvarer.Vi sælger kun kvalitets produkter fra kvalitet leverandører,alle batterier for at blive testet før at sælge.

3.Vi har et dedikeret team af kundeservice kontaktpersoner, der er altid ivrige efter at hjælpe dig med at finde de laptop batteri, du har brug for ved at støtte dig med deres udvidede produkt viden og ekspertise på bærbare batterier

4.Vi lover alle de produkter, der sælges på vores hjemmeside er 100% JIGU helt nye og fri for defekter i materiale og fremstilling - Vi sælger aldrig brugt eller renoveret batterier.Shopping med os, er trygt og sikkert.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter til nogen som helst grund, så tøv ikke med at kontakte os, vil vi svare dig inden for 24 timer.Vores mål er 100% kundetilfredshed.

Bemærk:

Inden du afgiver ordren, skal du sørge for den model, du køber, passer til din bærbar eller notebook.Hvert batteri har sin model navn(eller varenummer P/N), kan du finde dem på dit originale batteri.

Garanti:

1. Dette produkt har en 12 måneder garanti.

2. Vores garanti dækker ikke udvidet til at omfatte alle produkter, der er fysisk beskadiget, eller at der ikke under normale driftsforhold, som følge af misbrug eller forkert installation på køberen/brugeren er en del af.

3. For alle returnerede produkter, SKAL kunden kontakte os for at returnere adresse.

4. I alle tilfælde, ville Vi bære omkostningerne for teknikere på vores anlæg til at reparere/udskifte alle de elementer, der præsenteres til os inden for garantiperioden(fast Besluttet på at være defekt ved vores teknikere), mens kunden vil være ansvarlig for runde-måde forsendelsesomkostningerne for at sende deres produkter til reparation sted, og vende tilbage.

Forsendelse:

Efter betalingen er blevet verificeret og godkendt som gyldigt, elementer vil blive sendt ud inden for 1-2 arbejdsdage.

Bemærk: viste Priser omfatter brændstoftillæg.

Told, afgifter og told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i prisen.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Kundeservice :

Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

oprindelsessted guangdong, Kina (Hovedlandet)
Batteri Spænding 11.1 V
black black
Pakke Ja
Model-Nummer F6 F9DC F9E F9F
Celle-niveau Grade A Cell
Certificeret CE,FCC,RHOS
Garanti 1 År
Type Li-ion
Batteri Celler 6-Celler
Mærke JIGU
Cell 6 celle , Helt ny Klasse A++
Batteri farve black
Kompatible Mærker Asus
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer