EF Hvid Farve SI Klarhed 0.5 carat Runde Strålende Cut Løs Lab Vokset Diamant HPHT/CVD Diamant til smykkefremstilling

Bedømmelse 

kr1 954.08

Ny vare

1 Varer

Tags: boksen mod wismec, lab vokset diamanter smykker, stor nippel, lab vokset diamant ring naturlige, sort diamant ring, diamant syntetisk, cvd diamant, moissanit sten, løs diamanter unikke, bruden vokset.

Produkt Type: HPHT Lab Vokset diamant Diamant form : Rund Form Diamant Vægt: 0.5 carat Diamant farve kvalitet : EF, Hvid, Klarhed: SI skæring: Diamant skåret Pakning antal: 1 stykke Anvendelse: Til smykkefremstilling

Is_customized: Ja Om Lab-diamond

Lab-vokset diamanter er generelt produceret af kemisk dampudfældning (CVD) eller højt tryk og høj temperatur (HPHT) metoder.

CVD bruger ultra-ren kulstof-rige gasser i et kontrolleret miljø.Det producerer Type IIa diamanter, som er ganske sjælden i naturen, og tegner sig for mindre end to procent af alle minerede diamanter.Type IIa diamanter har ingen, eller næsten ingen, urenheder; de er de reneste, bedste kvalitet diamanter.

HPHT, som er brugt siden 1950'erne, sætter en ren, solid carbon kilde under højt tryk og høj temperatur.I tilstedeværelse af en katalysator, det tryk og opvarmet carbon crystalizes i diamond.HPHT er undertiden bruges til at forbedre farve udvundet eller lab-vokset diamanter.

Vores farmaceutiske CVD-proces giver os mulighed for at producere fantastiske diamanter i farve og størrelse kombinationer, der er sjældent fundet i minerne, som fancy farve pink diamanter, der er værdsat for fine smykker.

Skæring

Den skæres af Lab-diamant er et mål for kvaliteten af den form, geometri og finish af diamant sten.Kun runde strålende diamanter, modtager formelle skære karakterer på en skala fra ldeal (bedst) til de Fattige.Starsgem i kompromisløs på cut kvalitet for at sikre, at alle vores diamanter har en optimal lysstyrke, brand scinillation, andmaximum lys .

Klarhed

Klarhed er en måling af, hvor mange pletter eller optagelser er til stede i Laboratoriet-diamant, som kan være eitherdefects i diamond crystal eller mikroskopiske fremmedlegemer i diamanten.Jo lavere darity af adiamond, m ore mangler i diamanten.Klarhed er klassificeret på en række fra Internt Rawless at Induded

Farve

En perfekt diamant-uden urenheder, og ingen mangler, er helt farveløs.Urenheder, såsom nitrogen causeundesirable gule eller brune nuancer i diamant Farve er klassificeret på en række breve fra D til Z

Carat

Carat vægt af et Lab-diamond er en måling af sin vægt En karat er præcis en femtedel af et gram (0.20 g).Når en diamant er korrekt cut-carat vægt definerer størrelsen af diamant, og større diamanter tendens til at være dyrere.

Fordele Seks fordele af Lab-Diamond

1. Overlegen Kvalitet Og Renhed

2. Kendt Oprindelse af Hver Diamant

3. Miljømæssige Overlegenhed

4. Større, Bedre Diamanter for Dit Budget

5.Positive Eksternaliteter

6. Billig Fancy-Farvede Diamanter

Firma information: STARSGEM er en professionel gemstone producent, som er beliggende i wuzhou, Guangxi ,Kina.Vi har 10 års produktion erfaringer til at blive en førende producent inden for denne industri ,som har specialiseret sig i fremstilling og salg af Moissanites ,Syntetiske Ædelstene og Naturlig ædelsten, såsom Cubic Zirconia ,Rubin ,Safir, Spinel ,Glas ,Krystal, Citrin ,Ametyst ,Blå Topas, Rubin ,Granat ,Peridot ,Onyx ect.

STARSGEM ejer en professionel QC-afdelingen, der er streng kontrol gemstones kvalitet til at garantere hver sten perfekt.Vi har med succes produceret perfekt moissanites og Lab-vokset Diamanter,som opnår 3EX skære niveau: Udmærket Polering; Fremragende Symmetri;Fremragende Opskæring.

Pakning & Levering

Bemærk:

Bemærk venligst, at nogle lande vil opkræve tillæg gebyrer til lokale skikke.De fleste lande vil kun opkræve MOMS baseret på den deklarerede værdi af den pakke, der skal betales ved levering( de fleste Europæiske lande) eller importafgifter( Canada, Australien).

Disse afgifter bør være købers ansvar som de er ikke ekstra fragt eller forsikring.

Vi forsøger altid at hjælpe dig med at reducere enhver MOMS eller MOMS eller andre import-skatter og afgifter.

Men vi kan ikke love, ingen skat, fordi det depands om politik i told.

Kontakt os, hvis spørgsmål eller du kan tjekke med din lokale toldsted.FAQ

Q1:Kan jeg bestille en prøve for at kontrollere kvaliteten første?

Ja,prøve er ok,det MOQ er 1pc.

Spørgsmål 2: Kan jeg tilpasse speciel størrelse?

Ja, vi kan i henhold til dine krav om at tilpasse.

Spørgsmål 3:Hvis jeg ikke er tilfreds med kvaliteten,kan jeg vende tilbage?

Ja, hvis sten med kvalitet problemer,kan du vende tilbage og ændre en anden for dig.

Spørgsmål 4:Kan jeg få rabat ?

Ja, jeg vil prøve mit bedste, anvender den bedste pris til dig.

Spørgsmål 5:Hvor længe kan jeg få min ordre ?

1 dag sender ud, hvis de er på lager.

3-4 dage, hvis der er udsolgt .

Diamond Cut Fremragende
Vigtigste Sten Diamant
Mærke Cheestar Perler
Certifikat Nr. intet certifikat
Bøde eller Mode Fint
farve Diamond E Color
Diamond-Form Runde Form
Diamant Karat Vægt 0.5 Carat
Certifikat Type IGI
Hvid Diamant Farve E
Diamant Klarhed SI1

Relaterede varer