Om blog om livsstil, sundhed og bolig

Tre måder at kickstarte parforholdet på

0

Det er sundt for et parforhold at have nogle fælles minder, man efterfølgende kan tænke tilbage på, så hvorfor ikke kickstarte dit parforhold med en god fælles oplevelse? Når den første forelskelse lægger sig, kan det være en god idé at lave nogle ting, der kan være med til at holde gnisten ved lige.

Vi kommer her med tre tips til, hvordan du og din kæreste kan se sider af hinanden, I muligvis endnu ikke har set, og derved får mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende. Er du i et etableret forhold, hvor du og din kæreste ved at køre død i at se film på sofaen, spise sushi og gå i biografen, er disse tre tips også helt ideelle til at få genskabt gnisten.

Kom tættere på hinanden på en overlevelsestur

Ja, det lyder måske en smule vildt med en overlevelsestur i naturen, men det er med garanti en oplevelse, som vil ryste jer sammen som par. Mulighederne er uanede, og I bestemmer helt selv, om I vil sove i telt, shelter eller måske under åben himmel. Har I mod på det, kan I selv fange jeres aftensmad, hvis I sørger for at lægge lejr, et sted hvor der er en å eller noget hav, hvor man gerne må fiske. Fisken kan tilberedes over åbent bål, i jeres medbragte kompakte gryder. Her får manden mulighed for at vise sin indre jæger frem, og er begge parter omvendt nybegyndere, er det en sjov udfordring at tage op sammen. Går det i fisk med fiskeriet kan I spise spaghetti bolognese i bedste Lady og Vagabonden-stil, ved at medbringe et par poser med langtidsholdbar dåsemad, der er nem at have med på overlevelsestur.

Om I vælger at cykle eller vandre, indtil I finder et perfekt spot at lægge lejr, er en komfortabel og rummelig rygsæk vigtig. Vælger I at sove under himmel, kan I indpakke jeres soveposer og luftmadras med et romantisk myggenet. Ude i naturen er der kun jer to, så sluk telefonerne og nyd tosomheden.

Riv en weekend ud af kalenderen

Hvordan lyder en forlænget weekendtur? Ud over en tur op i Eiffeltårnet og til Triumfbuen, er der et væld af små hyggelige gader, med små hyggelige fortovscaféer, hvor I kan nyde en kop kaffe eller et glas vin. Paris indbyder også til shopping, så benene får helt sikkert brug for at blive hvilet engang i mellem. Skal din kæreste forkæles ekstra godt, kan du jo overraske ham eller hende med en lille gave købt i en af Paris’ luksuriøse modehuse. Hele byen emmer af romantik med fransk musik og duften af det franske cuisine, så kærligheden til hinanden kan næsten ikke andet end at spire.

Plej jeres kroppe og hinanden

En tredje måde at komme hinanden tættere ved, er ved at tage på wellness-ophold sammen. Priserne varierer meget, men er man indstillet på det, kan man sagtens få en romantisk weekend på et mindre wellness-hotel. Essentielt for et wellness-ophold er at lade jer blive forkælet med boblebad, sauna og massage, eventuelt med et glas champagne, og lade kærligheden spire. Om aftenen kan I have lange samtaler over et glas vin og lækker mad fra hotellets restaurant.

Det var vores tre tips til, hvordan kærligheden mellem jer kan få grobund til at spire. Tilbage er der kun at ønske god tur og god fornøjelse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.