Om blog om livsstil, sundhed og bolig

Ting du skal huske, hvis du vil indrette et moderne og funktionelt kontor

0

Det kan sommetider være svært at gennemskue, hvilke tiltag man skal gøre, hvis man gerne vil indrette et stilfuldt kontor, som stadig er funktionelt. Derfor er der her givet nogle råd, som du kan følge, hvis du ønsker at give dit kontor en makeover.

Komfort

Da man typisk bruger meget tid på at arbejde og fordybe sig på sit kontor, er det selvfølgelig vigtigt at komforten på de møbler, man har, er i top, så man undgår arbejdsskader. Du kan med fordel anskaffe dig et hæve/sænkebord, fordi du på den måde har mulighed for at regulere højden af dit bord, så det passer til netop dig og din fortrukne arbejdsstilling. Derudover er det også en god idé at vælge den rette stol til dit kontor. Her kan de anbefales at vælge kontorstole, som netop er lavet til formålet og derfor giver ekstra god støtte og komfort. Disse kontorstole kan dog ofte være dyre, og de kan derfor være en stor udgift. Derfor kan det ofte godt betale sig at kigge efter en brugt kontorstol. 3xr.dk er en virksomhed, som sælger brugte kvalitetskontormøbler, som de har sat i stand. På deres hjemmeside finder du derfor et stort udvalg af blandt andet gode kontorstole. Tjek deres udvalg ud ved at klikke ind på denne hjemmeside.

Personligt præg

Dit kontor bliver først helt unikt, når man kan mærke, at der er sat et personligt præg på indretningen. Du kan eksempelvis dekorere rummet med familiebilleder, billeder fra rejser eller pynte vindueskarmen eller hylder med genstande, som du enten har fundet eller købt. På den måde bliver rummet fyldt med personlighed og minder, hvilket bidrager til en god og hyggelig stemning.

Design og dekoration

For at dit kontor opnår det rette moderne og stilfulde udtryk, er det selvfølgelig vigtigt, at du tænker over designet af de møbler, du anskaffer dig. Dette behøver ikke nødvendigvis at være en masse dyre designermøbler; et enkelt, eksklusivt møbel kan gøre en stor forskel for hele rummet. Derudover kan du også sagtens skabe et stilfuldt og unikt rum ved at finde specielle og atypiske møbler og genstande. Disse ting kan ofte findes i genbrugsbutikker til billige penge. Derudover er det et nemt og billigt trick til at få rummet til at se eksklusivt og sammensat ud, hvis du lader en gennemgående farve præge rummet. Vælg gerne en farve, som motiverer dig og gør dig glad. Det kan eksempelvis være farven blå. Lad nuancerne gå igen i forskellige vaser, lysestager og billeder. Dette vil få rummets indretning til at se gennemtænkt, personlig og unik ud, og det kræver således ikke alverden af dig. Pas dog på med at den valgte farve ikke er repræsenteret i alle rummets genstande, og at der ikke kommer for meget på vægge og hylder. Mængden af dekoration afhænger altid af rummets størrelse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.