Om blog om livsstil, sundhed og bolig

Guide: tre måder at holde kæresteweekend på

0

Overvejer din kæreste og du at tage en weekendtur for at nyde hinandens selskab væk fra arbejde og forpligtelser? Så læs videre og få inspiration til, hvilke ferievarianter I kan vælge.

Det er altid en god idé at hive et par dage ud af kalenderen til alenetid, hvor I kan være alene og nyde hinandens selskab. Men hvor skal turen gå hen? Der er mange muligheder, og derfor har vi samlet de tre bedste, så I kan holde en kæresteweekend, der matcher jer og jeres behov. Hvad end budgettet er stort eller lille, finder I en ferievariant på denne side, som kunne være ideel for jer.

Lille budget: Staycation

Hvis I ikke har det helt store budget til at holde en kæresteweekend, kan I med fordel blive hjemme. Det lyder umiddelbart en smule kedeligt og hverdagsagtigt, men hvis I planlægger jeres weekend og virkelig prioriterer hinanden, vil det hurtigt komme til at føles som om, I er langt væk hjemmefra. I kan eksempelvis tage en tur i biografen, i teatret, ud at spise eller meget andet. Mulighederne er mange for at holde en kæresteweekend hjemme. Et godt tip er at lægge telefoner og computere langt væk, så I ikke bliver forstyrret af arbejde og sociale medier. Så vil der være mere tid til hinanden.

Mellem budget: Overnatning på hotel eller kro

Hvis der er lidt luft i budgettet, og I godt kan give et par tusinde kroner ud af kontoen, kan I tage på en weekendtur til et af de mange dejlige hoteller eller smukke kroer, der findes rundt om i Danmark. Og I kan med garanti finde noget, som matcher jeres budget, for der er rigtig stor prisforskel afhængig af, hvor man tager hen. Hvis I tager på et hotel- eller kroophold, vil I komme væk hjemmefra, som for nogle par er klart den bedste idé. Så kommer man væk fra hverdagens faste rammer og pligter, hvor man kan få lov til at slappe af på en helt anden måde. Nyd hinandens selskab, spis god mad, gå lange ture i naturen og sov længe om morgenen. Det er den perfekte kombination af afslapning, hygge og samvær.

Stort budget: Storbyferie i udlandet

Hvis penge ikke er et problem, kan I tage en forlænget weekend til en af Europas mange flotte og spændende storbyer. Og det tager heldigvis aldrig meget mere end 4 timer at flyve til en af disse destinationer i Europa, hvorfor det sagtens kan lade sig gøre på en weekend. Hold tidligt fri fra arbejde om fredagen, og tag muligvis en fridag om mandagen – så er der tid nok til, at I kan få det fulde udbytte ud af jeres rejse. Tag en romantisk tur til Rom eller bliv en kulturel oplevelse rigere i Barcelona. Mulighederne er uendelige! Og I bestemmer helt selv, hvor ferien skal gå hen. Så kan I blot nyde hinandens selskab og få en masse fælles minder og oplevelser med hjem i bagagen.

Uanset hvor I vælger at tage hen, skal I blot huske på, at det gælder om at nyde hinandens selskab og sætte pris på den alenetid, I får væk fra hverdagen og forpligtelser. Læg telefonerne væk og lad være med at tjekke mailen – så er I allerede godt på vej mod den perfekte kæresteweekend.

Leave A Reply

Your email address will not be published.