Om blog om livsstil, sundhed og bolig

Find kærligheden med den rette app – her kommer 4 bud

0

Prinsen på den hvide hest eller den flotte prinsesse i det højeste tårn er ikke altid til at finde, når du bevæger dig rundt i din travle hverdag. Heldigvis er der kommet en lang række dating-apps, som giver dig muligheden for at finde prince charming, mens du ligger under din varme dyne. Her kommer vi med 5 bud, som kan hjælpe dit kærlighedsliv i gang.

Tinder

Dette er den mest kendte app, og det er da ikke uden grund. Det tager to sekunder at oprette en bruger samt at få overført de nødvendige billeder, eftersom du kan tage dem direkte fra Facebook. Tinder fungerer på den måde, at du kan swipe til højre, hvis du kan lide personen, mens venstre er til dem, du ikke finder så interessante. Du matcher med folk ved, at I begge har swipet til højre, og når dette sker, er der mulighed for at starte en privat samtale. Omkring Tinder kan det siges, at det er super simpelt, men også en smule overfladisk, idet mange kæmper om at få flest likes herinde. Dog er der alligevel rigtig mange, som har fundet kærligheden gennem denne vej, eller i hvert fald en person der kan hygges med i ny og næ. Tinder kan bidrage med mange timers sjov samt muligheden for kærlighed, og er derfor et oplagt bud, hvis det er, hvad du søger.

Happn

I 2014 blev Happn lanceret, og siden er appen vokset hurtigt, og den er nu installeret på de fleste mobiler her i landet. Happn er bygget op lidt ligesom Tinder, idet du kan swipe til højre eller venstre afhængig af, hvad du synes om personen, der popper frem. Dog er der et twist ved Happn, som er, at du skal have været inden for en bestemt rækkevidde af den anden person. Dette betyder altså, at du nu har chancen for at matche med hende den flotte, du cyklede forbi til morgen eller ham den pæne og muskuløse fyr fra fitnesscenteret. Dette gør appen lidt mere spændende, og du har nu endelig muligheden for at tage kontakt til den søde person, du møder på gaden, som du ellers aldrig ville have sagt så meget som ”hej” til.

Grindr

Denne app var faktisk før Tinder, men har dog ikke fået helt så meget opmærksomhed, hvilket skyldes, at den henvender sig til homoseksuelle. Trods der ikke er helt så mange brugere som Tinder, er det stadig lykkedes for Grindr at komme i gang. Der er nemlig 5 millioner aktive brugere, som befinder sig i mere end 192 lande. Grindr er altså oplagt at installere, hvis du er homoseksuel og på jagt efter ”the one”.

Heaps

Dette er ikke en decideret dating-app – nej, her er fokusset at samle større grupper til sociale begivenheder som eksempelvis en fest. Naturligvis kan appen også bruges som en dating-app, hvilket er oplagt, eftersom det er muligt at slippe for den akavede en til en situation. Her møder du nemlig op med din gruppe og fester med den gruppe, der er matchet med. Der kommer altså ikke til at være pinlig tavshed, og det er da også lidt lettere at snakke sammen med nye, når der er alkohol indblandet.

Dette er blot et udsnit af de mange dating-apps, men måske er der lige den, der passer på din situation. Husk dog at du også kan installere alle, så du kan maksimere chancen for at møde den eneste ene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.