Om blog om livsstil, sundhed og bolig

Alternative rejse(for)mål i Europa

0

Står du og skal på ferie, men ved ikke hvorhen? Vil du gerne prøve en lidt anderledes form for rejse? Og kan du lide at være aktiv? Der er rigtig mange måder at rejse på, og hvis du er til noget lidt alternativt, er der her nogle forslag til dig!

Vandreferie i Schweiz

Hvis du er vild med skønne naturoplevelser og at bruge benene, skal din næste ferie måske afholdes i Schweiz! Der er nogle billedskønne bjergområder i dette land, så der er nok at give sig i kast med, hvis du føler dig godt tilpas i et par vandrestøvler! I bjergdalene finder du hyggelige landsbyer og små bjergsøer, og fra tinderne kan du skue langt ud over landskabet! For eksempel et område som Interlaken i Schweiz er utroligt smukt, og der et utallige vandreruter for både øvede og nybegyndere, så tag endelig hele familien med! At vandre er en virkelig god aktivitet, fordi man får set en masse af ens omgivelser, man kan snakke og hygge på gåturen, og man får samtidig brugt kroppen, så man kan gå tilpas udmattet i seng om aftenen. Den friske bjergluft virker nærmest helbredende på de fleste, og Alperne ér bare helt fantastiske, så Schweiz er bestemt en overvejelse værd!

Surferferie i England

Umiddelbart forbinder du måske ikke lige det ofte kolde og regnfulde England med et surferparadis, men faktisk er der rigtig gode mulighed for at ride på bølgerne nede sydpå i landet! Den er god nok: her finder du fine, hvide sandstrande, masser af sol og skønne, surfervenlige bølger! Mange af englænderne selv tager hertil på ferie, fordi der er godt vejr og lækre strande, men ikke mange ud over dem har fået øjnene op for disse egne til surfing endnu. Ud over at der er virkelig lækkert ud til vandet, er naturen lidt længere væk fra kysten også helt fantastisk, så en køretur fra stranden til hotellet eller campingpladsen kan blive en hel oplevelse i sig selv! Der er meget grønt og frodigt på disse egne, så hvis du er til naturoplevelser, er der nok at komme efter! Desuden oser de engelske kystbyer af charme med små, hyggelige gader, fine pubs, skøn mad og lange strandpromenader, hvorfra du kan nyde solnedgangen! Hvis du er til vandsport og natur, er England altså et oplagt mål for din næste ferie – så får du også oplevet det før alle de andre surferentusiaster kommer og blander sig!

Jagtferie i Frankrig

Hvis du godt kan lidt at være ude i naturen, er jagt en oplagt måde at gøre det på! På en jagtferie tilbringer man utrolig meget tid udendørs, og du får derfor et helt særligt indblik i landets flora og fauna! Der er ikke mange, der ser Frankrig som et oplagt sted til en jagtferie, men faktisk er der rigtig gode jagtforhold især i Sydfrankrig! Languedoc-regionen har i mange år været et populært turistmål, men i dette område er der også rigtig fine jagtmuligheder – især vildsvin er der mange af! Naturen her er meget skiftende – der er idylliske skovsøer, prægtige enge, storslåede skove og masser af bjerge, så det er et sandt paradis for naturelskeren! Desuden er der naturligvis masser af skønne vine i dette område, så det vildt, du nedlægger kan med fordel nydes sammen med et glas god vin om aftenen, inden jagten fortsætter igen dagen efter! Du skal naturligvis have et jagttegn, hvad end du ønsker at gå på jagt hjemme i Danmark eller i udlandet, og hvis ikke du allerede har et sådant, men ønsker at få et, kan du læse mere her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.