Om blog om livsstil, sundhed og bolig

7 idéer til Valentinshygge med partneren

0

Findes der noget mere romantisk, end at tilbringe årets store kærlighedsdag med den, du elsker? Den 14. februar står i kærlighedens tegn, og forude venter en dag, hvor du og din partner kan forkæle hinanden med store eller små oplevelser. For er det ikke netop det, I trænger til? Den travle hverdag, hvor studier, arbejde og kedelige rutiner er realiteter, kan glemmes på denne specielle dag. Folk over hele verden hylder kærligheden på februarsdagen ved blandt andet at give deres kære chokolade eller blomster. Dog kan I, hvis gaverne synes at virke for klichéagtige, sagtens vælge en sjov eller hyggelig oplevelse i stedet for. Derfor kan du i dette indlæg finde 10 gode forslag til, hvad du skal lave med kæresten på den skønne Valentinsdag.

1. Spadag

Hvis både du og din partner trænger til et par timer eller en hel fridag med ren afslapning, er det oplagt for jer at hoppe i bilen og køre hen til et sted, hvor nøgleordet er wellness. Hvis I har tid til at overnatte et sted, findes der masser af muligheder. Bare søg på spaophold på Google, og der vil komme fristende tilbud med lækre behandlinger, 3-retters middag og luksuriøse værelser frem for øjnene af jer. Hvis pungen ikke rækker til dette slags ophold, eller I ikke har muligheden for at tage en overnatning, er der ingen grund til panik. Flere hoteller tilbyder spa uden overnatning, og så findes der adskillige hudplejeklinikker, hvor I blandt andet kan få en lækker parmassage.

2. Romantisk middag

Dette forslag er en klassiker, der aldrig bliver for gammel at hive frem fra kassen, når kærligheden skal fejres. Utallige restauranter vil med garanti promovere lækre retter, som du og din partner kan nyde i hyggelige omgivelser. Det kan også være, at en af jer elsker at stå i køkkenet og dermed har lyst til at eksperimentere med et hjemmelavet måltid, eller at I endda sammen er vante til at kreere aftensmad, der får fuglene til at synge. Herved kan I også høre jeres yndlingsmusik, imens gryderne er i kog.

3. En tur i biografen

Valentinsdag = kærlighedsfilm. Ej, dette behøver ikke at blive en realitet for dig og din partner, hvis en af jer eller I begge to er mere til action og sjove komedier. Jeres lokale biograf skal nok have alle genrerne parat til jer, så I roligt kan sætte jer ned med popkornene og sodavanden. Hvis I begge holder af en stille aften derhjemme i fred og ro, kan I også bare holde pyjamasparty i sofaen og binge-watche en spændende serie fra Netflix eller se jeres favoritfilm for ottende gang.

4. Kulturoplevelser

Hvis I er kulturinteresserede, kan et besøg på et museum eller en tur i teatret måske lyde som fristende idéer på kærlighedsdagen. Mange byer har spændende udstillinger på programmet, hvor I sammen kan lære noget nyt eller undre jer over et bizart kunstværk. Efter museumsturen kan I for eksempel tage hen på en hyggelig café og få jer en kop dejlig, varm kakao. En teater- eller musicalforestilling kan også være et spændende afbræk fra hverdagen, hvor I kan nyde godt skuespil og smukke sangtalenter.

5. Sport

Holder både du og din partner af at dyrke sport, og har I ikke lyst til at sidde ned i biografen eller spaen, kan en sjov sportsaktivitet være det rette forslag til jer. Måske er I så heldige at have en skøjtebane nede i byen. Tænk bare på den friske vind i kinderne, mens I suser ned ad banen med flettede hænder – der er altså næsten intet, der kan nå over det på den romantiske skala. På den anden side kan I også vælge at løbe rundt på en sjov paintballbane. Denne aktivitet skal nok sørge for fantastiske adrenalin-kick samt høje grin og godt humør.

6. Picnic

Selvom danmarksvejret i februar ikke står på høje temperaturer og mange solskinstimer, skal dette ikke stoppe jer fra en hyggelig, frisk tur i parken eller skoven, hvor I kan nyde hinandens selskab i naturens idyl. Så find picnickurven frem, fyld den med varme uldtæpper, drikke og chokolade, og tag på eventyr ud i det fri.

7. En uforglemmelig rejse

Paris eller Venedig kalder især på jer på Valentinsdag. Er I så heldige at have en stor rejseopsparing eller et højt betalt job, er det da med at pakke kufferten og flyve ned til en af disse to byer, der emmer af romantik og hyggelige atmosfærer. I Paris kan I tage en sejltur på Seinen, mens solen går ned og derefter opdage latinerkvarterets charme. Venedigs små kanaler venter ligeledes også på jer, idet legenden siger, at par der kysser hinanden i en gondol, mens de sejler under Sukkenes bro ved solnedgang, kan opleve evig forelskelse. Ihh – er du ikke allerede parat til at tage af sted nu?

Leave A Reply

Your email address will not be published.